2008- as pénzügyi válság – a kryptovaluta megszületése.

A 2008-as pénzügyi válság nem hiába keletkezett.

De ez a válság, egyúttal egy nagy pénzügyi forradalom kezdete is volt. Megszületett a kriptovaluta.kepek (13)

Az elképzelés az volt, hogy egy olyan új pénzt hozzunk létre, amely mentes az inflációtól és alapelveiben, megegyezik az arannyal.

Az értékmeghatározója, a kereslet és kínálat. Először persze, nevettek rajta, azt hitték ez a típusú pénz, nem fog működni, de tévedtek, sokan tévedtek … Manapság minden egyes bank látja, hogy ez a fajta pénz, milyen hatással lesz a pénzügyi rendszerünkre. Sok ember számára, ez a fajta valuta még mindig újdonság, csak kevesen látták meg ebben a potenciált. Mi igen …

Nemrég találkoztam egy olyan angol nyelvű videóval, amely részletesen bemutatta a OneCoin üzlet jövőképét és általában a kriptovaluta világát. Nagy hatással volt rám, mert újra átéreztem, hogy mennyire jó döntést hoztam, amikor nem hittem a negatív cikkeknek, hanem igenis megláttam az óriási potenciált ebben a digitális valutában.

Lakos Józsej munkatársunk. aki profi angolos és már rengeteg videót lefordított, ezt a videót is elkészítette a Csapat és mindenki más részére.

Ajánlom figyelmedbe, mert ha végig nézed ezt a 16 percet, rá fogsz jönni, hogy mi is a OneCoin. Nézd meg hát az alábbi videót!

OneLife videós prezentáció magyarul (2)

Ha figyelmesen végignézted a fenti videót és megértetted és elhiszed , hogy a kryptovaluta forradalmasitani fogja az egész pénzügyi világot  akkor nincs más dolgod csak elfoglalni egyelőre egy ingyenes poziciót , én ebben tudok neked segiteni , majd a többit megbeszéljük hogyan indulj el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.