Ilyenre példa még nem volt a OneCoin 2,5 éves történetében.


A OneCoin érme mostani értéke már nem a megszokott kb. 1 €-val több, hanem 2-vel! Ez az első alkalom, hogy érménk 2 euróval ér többet, ami 25,5 %-os értéknövekedést jelent! Ez a hír nagyon megörvendeztetett, hisz tudom, hogy az én érméimnek az értéke is szépen gyarapodott ez által. Így minden OneCoin érme tulajdonosnak 2017. március 9-től már nem 7,85 €-ót ér darabonként, hanem kereken 2 euróval többet, azaz 9,85-öt

!Nekem milyen előnyöket jelent egy árfolyam emelkedés,

vajon tényleg úgy van-e itt is, mint a fizikai pénz a készpénz világában.
 A kriptovaluták, vagyis a digitális pénznemek (Pl.: Bitcoin, OneCoin, Etherium, TrumpCoin, stb. – szöges ellentétbe mozognak  a ma ismert készpénzekkel.
Amíg a világban az események történnek vagy a bankszektor ingadozik a fizikai valuták (készpénzek) értéke csökken, addig a kriptovaluták, így a OneCoin is erősödik.Ez a legnagyobb különbség és egyben a legfontosabb is.
Az eltelt majdnem 2 és fél évben, amióta megalakult a OneCoin érme, fokozatosan növekedett az értéke, nem számított semmilyen külső világi tényező. Az amerikai elnöknek is van saját kriptovalutája, ez a TrampCoin! A világ nagy cégvezetőinek (pl.: a Microsoft alapítójána, Bill Gates, vagy a Facebook alapítója, Mark Zuckenberg) is több millió dollár értékben rendelkezik kriptovalutával!
A Bitcoin értéke jelenleg meghaladta az arany árát!A nagy befektetők és sok ember már Bitcoin-ban tartja a vagyona jelentős részét.
Sorra jönnek az újabb és újabb cégek, üzletek a Dealshaker áruházban  amelyek újabbnál újabb termékeket tesznek elérhetővé akár 100%-ban csak OneCoin-ért! Már több mint 18 ezer üzletnél tartunk 1 hónap leforgása alatt.A nagy nyereséget csakis az úttörők kapják, akik hisznek egy adott dologban, tárgyban, eszmében, találmányban, vagy teljesen mindegy miben, és meg is valósítják mindazt amit elterveztek.
  Minden egyes ember, aki bizalmat szavaz és oktatási csomagot vásárol az csakis nyer, méghozzá nem keveset! Ezt a nyereséget a piac és nem a cég fizeti ki, A OneLife cég csupán egy dolgot fizet: a terjesztésért való jutalékot.
A terjesztés senkinek sem kötelező, szabadon döntesz, hogy terjeszted-e tovább, vagy nem. Aki most csatlakozik, azon felül, hogy értékes, sehol máshol meg nem kapható pénzügyi és gazdasági oktatási anyag birtokába kerül (oktató videók, írott anyag – digitális formában ajándék tokeneket kap, amelyek a virtuális bányában OneCoin érmékké alakulnak.
Nem mindegy, hogy ki mikor csatlakozik, mert ettől függ, hány érméje lesz. Hozz egy jó döntést, és ne maradj ki egy páratlan lehetőségből!
Hidd el ilyen lehetőség nagyon ritkán adódik egy ember életében!
Ha döntöttél, és igent mondasz, keress meg bátran az alábbi elérhetőségeim bármelyikén,

Nézz körül a HONLAPOMON és ha tetszik az ötlet és azonosulni tudsz velem akkor gyere dolgozzunk együtt, én mindenben fogok segiteni , nem hagylak magadra.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.