Az Európai Parlament szabályozni szeretné a Bitcoint, a centralizált kriptovalutákat meg támogatja.


“Azért folytatom ezt a sztorit, mert megvan a pontos fordítása annak a cikknek, amiről tegnap beszéltem. Röviden erről volt szó tegnap, hogy az európai parlament szabályozni szeretné a Bitcoin és egyéb más decentralizált kriptovalutát. Ezzel párhuzamosan a centralizált kriptovalutákat, meg támogatni.

A világ első centralizált kriptovalutája a Onecoin!

Most pedig olvasd el a fordítását a cikknek,amiben a Onecoint hozzák fel pozitív példaként

Íme a cikk fordítása, amiben a Onecoinról beszélnek:

“A centralizált digitális valuta OneCoin, ami már megfelel az új szabályoknak, hogy felhasználói ne követhessenek el bűncselekményeket az érmékkel. A OneCoin monitorozza az ügyfeleket, és intézkedéseket hajt végre, amelyek összhangban állnak a jogi intézkedések fejlődésével. A pénzmosás, a személyazonosság-lopás, és a pénzügyi csalások elkerülése érdekében OneCoin hatályos KYC (ismerd meg a vásárlódat) szabályzatot vezet be (2015.) Ezzel megakadályozható az esetleges kötelezettségszegése a felhasználóknak az említett valutának. A OneCoin egy crypto-érme saját Blockchain-el.”

Forrás : Ács Zoltán.

Csak azt tudom mondani, tanácsolni Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és ne szalaszd el ezt a lehetőséget, nem mindegy kire vagy kikre hallgatsz! A kívülállóknak, hiába írkálnak akármit is, halvány lilájuk sincs róla, hogy mibe vagyunk benne, nekük csak ellenérdekük van, és nem akarják, hogy sikeresebbek legyünk náluk!

NE  FELEDD: A jó döntés záloga csakis a megfelelő és hiteles, belső források alapján hozható meg!

 Keress meg rögtön, ha elszántad magad és valóban szeretnéd megváltoztatni az életed, és egy jobb minőségű életet szeretnél élni már a közeljövőben!

 

Az eredeti angol nyelvű cikket itt találod

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.