Első világkiállítás Bukarestben 2-4 jun .2017.


A múlt héten Romániában megrendezésre kerültek az alternatív fizetési módokra orientált kereskedők első üzleti vásár. Pontosabban, ez egy olyan kiállítás volt, amely a DealShaker online kereskedési platformon regisztrált kereskedőket érintette.

A DealShaker egy olyan e-kereskedelmi platform, amely támogatja a OneCoins-ban történő fizetéseket, ami szintén a preferált fizetési mód volt a OneLife Blue Diamonds Cristi Calina és Marian Grigore által szervezett vásáron.

Június 2-4,hétvégén a kozmetikumok, az élelmiszerek, a divat, az ékszer, a művészet és néhány szolgáltatás közül lehetett megvásárolni olyan termékeket, amelyek OneCoinsben árát fél vagy teljes áron fizették. A Bukarestben a RomExpo-n keresztül több mint 150 standon kinálták árujukat , szolgáltatásukat a regisztrált cégek

 

tranzakció lebonyolítása online,

 

Emberek ezrei látogatták meg a RomExpo-t a kiállítás három napján, és mindenféle terméket vásároltak. Az értékesítési forgalom meghaladta az egymillió eurót
Érdemes megemlíteni, hogy az elmúlt hét folyamán a DealShaker platform jelentős növekedést tapasztalt az új regisztrált kereskedők és a 3 napos Kickstart Marathon sikere után közzétett új ajánlatokban.

A vásáron számos kereskedő megtapasztalta, hogy ez a háromnapos esemény hogyan segítette  saját termékeit, népszerűsíteni és gyakorolták az alternatív fizetési módot is . Bár a termékek általában nem mind fizikaiak,szolgáltatások stb. A fizetés is digitálisan történik, és csak néhány érintés a mobiltelefon képernyőjén, kattintás és meg is van a tranzakció minden köztes szereplő nélkül.

A hazai és a helyi média már egy ideje visszhangozta ezt az eseményt, és még sokan a sajtóból és a televízióból is részt vettek a vásáron, a vásár szokatlan jellege miatt. Így jön létre egy olyan trend, amely hamarosan megismétlődik Bukarestben vagy a világ más részein.
Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a kereskedők és a résztvevők között nem csak DealShaker közösség képviselői voltak Romániában, hanem több mint 35 különböző nemzetiségű üzletemberek is. A látogatókról szólva nehéz pontosan tudni, de a többi országból származó OneCoin kriptográfus felhasználói közösségének sok tagja szeretett volna részt venni az első ilyen jellegű vásáron. A OneCoin cryptocurrency cég jelenlegi vezérigazgatója, Pierre Arens.

A OneLife és a OneCoin közösség más jól ismert tagjai, akik a standokon látogattak és vásároltak, a Crown Diamond Simon Le, az ausztrál Blue Diamonds Steve Condos és a Filomena Mazzaferro, az ausztrál-vietnami Blue Diamond Thanh Duong, a világ vezetői Yasir Mirza és Maximilian Messner, az olasz Diamond Ilenia Turelli és csapattársai, Tsoni Goranov, Ivan Tzvetkov és Luca Miatton.

A Black Diamonds Igor E. Alberts és Andreea Cimbala mindketten rangsorolták a 2. számot a Business In Home című Top Income kategóriában, valamint a OneLife európai nagykövete, Kari Wahlroos, aki a webhelyen való megtekintésen kívül néhány információt is felfedett a fő színpadon.

A OneCoinról – OneLife

A OneLife Network olyan hálózati marketingvállalat, amely kizárólagos tagsági klub, amely pénzügyi oktatásra és otthoni munkalehetőséget nyújt a tagoknak. A OneLife hálózat folyamatosan bővíti termékei és szolgáltatási portfólióját, és bővíti az oktatást, hogy új lehetőségeket biztosítson tagjai számára. A OneLife hálózat része a OneCoin ökoszisztémának, és lehetővé teszi tagjai számára, hogy a OneCoin-szel foglalkozzanak és kereskedjenek.

A felső videóban bemutatják hogy történek egy kifizetés onecoin nal , magát a tranzakciót látod mennyire egyszerű.

További információkért látogasson el a http://cryptovaluta.eu/

Eredeti cikk fordítása innen:

https://www.businessforhome.org/2017/06/onecoin-dealshaker-merchant-exhibition-in-rumania-visited-by-thousands/

Tisztelettel ,

Hencs Gyöngyi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.