A cég fejlődése.A mai témámat a cég bemutatásának szentelem, hogy egy kicsit jobban megismerjétek, illetve tudomást szerezetek a fejlődésekről. Most nem említek szót azokról az újdonságokról, amikről már az elmúlt időszakban írtam. A mai írásom inkább a cégről szól és a digitális valutáról.

Pár héttel korábban már írtam arról, hogy Ausztriában, Bécsben megnyílt az első kryptovaluta központ. A OneLife cég nem tétlenkedett, a cég központja Bulgáriában van, ahol egy pazar nyégyszintes épületben dolgozik a teljes support. Ennek folytatásaként a cég  növekedése is azt kívánta, hogy nyissanak még több bázis szintű irodát.

Nem régiben átadták a mexikói és kolumbiai irodákat. Ez mindenképp azt mutatja, hogy a cég egy olyan erős írány elvet képvisel, amit nem lehet csak úgy átlépni. Olyan növekedés megy végbe, hogy kapkodjuk a fejünket szó szerint. Folyamatos a bővülés partneri szinten. Egy két éves cégről beszélünk, akinek több mint három millió regisztrált partnere van. Ezt a létszámot nagyon kevés cég tudja elmondani magáról, sok 5-6 éves cég örülne ennek a létszámnak.

Folytatom a sort azzal, hogy rengeteg olyan kedvező lehetőség van a normál hálózatépítésen kívül, ami szintén nagyon kedvező számunkra és az új partnereknek is. Itt gondolok a duplázódásra, a szerencse kerékre, a kedvezményes részvény vásárlási lehetőségre és a saját platformon való vásárlási lehetőségre. Ezek mindenképp egy erős forgalom generáló tényező számunkra.

Ezek után persze beszéljünk a pénzről ugye, mert nem vagyunk szentek ezt mindenki pénzért kezdte el. Ebben is lista vezetők vagyunk, amit a legjobban keresők listáján le is ellenőrizhetsz. A másik ok amiért érdemes nálunk tevékenykedned, az nem mást, mint a kifizetési rendszer. Bináris rendszerben dolgozik a cég, ami ma egy igen trendi építkezési forma. Ez a rendszer teszi lehetővé számunkra azt, hogy a nyugodtan dolgozhassunk, teljesen kiszámítható és jól tervezhető  kifizetési rendszer.

Számunkra az is megnyutató érzés, hogy kihasználjuk az árfolyam emelkedést. Tudatosan jól felépített rendszernek és kifizetésnek köszönhetően csak emelkedésről beszélhetünk, csökkenésről nem. Ami szintén egy kedvező tényező számunkra, mert minden alkalommal emelkedik a pénzünk értéke. Ez abszolút egy klassz dolog.

A saját vásárlói platformon történő vásárlás is igen vonzó számunkra, mert egyrészt szabadon vásárolhatok most már szinte bármit és bárhonnan, másrészt pedig a feltüntetett ár nekem a töredékébe kerül. Én azt gondolom és igazából ezt éljük át minden nap, hogy ennél jobb ajánlatot most nem tudsz mutatni a piacon.” Szlifka Gábor.

Ez egy olyan lehetőség, amivel nagyon egyszerűen akár te is komoly bevételhez tudsz jutni!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.