Az európai parlament szeretné szabályozni a kriptovalutákat.1.


Az európai parlament szeretné szabályozni a kriptovalutákat. Elsősorban azért, mert a Bitcoint a bűnözők is előszeretettel használják az anonimitás miatt.

“Ez elég fura nézőpont, mert ilyen alapon a késeket is be kellene tiltani, mert valaki gyilkolásra használja. De a tény, hogy ezt tervezik. Hogy ezt hogy akarják megvalósítani az egy másik kérdés.

De ezzel egyidejűleg a centralizált kriptovalutákat szeretnék támogatni. A világ első centralizált kriptovalutája a Onecoin!

A cikk meg is említi a Onecoint és, hogy további előnyként a Onecoin kezdetektől alkalmazza KYC-t, ami annyit jelent, hogy ismerd az ügyfeled. Ez annyit jelent, hogy ez nem anonim. Így ellopni se lehet, mert a tranzakcióknál az azonnal kiszűrődne. De ez annyit is jelent, hogy ez viszont megfelel a törvényi követelményeknek.

Tehát úgy néz ki, hogy fordult a kocka! Ahelyett, hogy támadnák a jövő azt is hozhatja, hogy ezt fogják támogatni. Azt azért el tudod képzelni, mit jelent a Onecoin-t birtoklóknak és a terjesztőknek.

De, hogy milyen egyéb előnyei vannak ennek, azt a videóban mondom el neked!

Az eredeti angol nyelvű cikket itt találod!”

Forrás : Ács Zoltán.

Csak azt tudom mondani, tanácsolni Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és ne szalaszd el ezt a lehetőséget, nem mindegy kire vagy kikre hallgatsz! A kívülállóknak, hiába írkálnak akármit is, halvány lilájuk sincs róla, hogy mibe vagyunk benne,mindenben segítek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.