Bemutatkozás

Hencs Gyöngyi vvegyes letoltott k (40)agyok Erdélyben élek, nyugdijas. Alapmesterségem kertészmérnök,egész aktiv életemet a mezőgazdaságban éltem úgy, hogy látástól vakulásig dolgoztam ahogy szokás ebben az iparágban.

Amikor egy becsületesen ledolgozott élet munkája után megkaptam az úgymond jól kiérdemelt nyugdijat , akkor döbbentem rá, hogy most hogyan tovább. Ebből a pénzből csak épp tengődni lehet , élni egyik napról a másikra . Volt egy bizonyos életszinvonal amit meg szerettem volna tartani , azt az életvitelt folytatni amihez hozza voltam szokva.

Gondoltam , hogy én a mezőgazdaságon kivűl az égvilágon semmihez sem értek , abból aztán már elegem volt és valami egyéb munkalehetőség után kellene néznem nyugdijkiegészités céljából.

Keresgélve az interneten rátaláltam egy pár személyre akik online munkalehetőséget ajánlottak . Nekem nagyon megtetszett ez a fajta letőség azt hittem , hogy az pont olyan könnyen fog menni , mint ahogy előadták…..nagyot csalódtam, de nem ment el a kedvem. .

A kivitelezéshez nem volt meg a tudásom , számitógépes ismeretem is nagyon hiányosak volt, a hálózatépitésről semmit nem tudtam , naivon és 60 évesen mindent elhittem amit mondtak.

Egy pár személy annyira felkeltette az érdeklődésemet a rendszer iránt, hogy egy pár üzletbe be is csatlakoztam , volt abban termék alapú üzlet is , szolgáltatás is . Persze egyikben sem értem el a beigért és az általam kitűzött eredményeket , nem voltam sikeres.

Mindegyik üzletben tanultam valamit , kitartóan dolgoztam , képeztem magam,minden félle hirlevelekre , ingyenes tanfolyamokra feliratkoztam, majd tanfolyamokat, könyveket vásároltam . Nagyon szeretek tanulni , szeretem a kihivásokat . Célokat tűztem ki magamnak , persze figyelembe véve a képességeimet, lehetőségeimet .

Ezt az üzleti lehetőséget azért választottam , mert végre a sok befektetett idő, energia , pénz után és az idők folyamán megszerzett tudással szeretnék anyagi megvalósitást is elérni . Azt hiszem , hogy ebben az üzletben megtaláltam mindazt , ami ehhez szükséges.

1. Globális , az egész világon működtethető üzlet.
2.Otthonról dolgozhatok ,nem kell bemutatókra elutaznom,
3.Nem én keresem a munkatársakat , hanem ők találnak meg engem, igy nem kapok visszautasitást , ami az MLM- zők rémálma.
4.Nem termékalapú , ahol nagy értékű csomagokat kell megvásárolni, havi vásárlás van ahhoz , hogy aktiv lehess.
5.Nagyon jó oktatási , képzési, támogatói rendszere van.
6. Jó csapat , még az előző rendszerből ami egy videokommunikációs üzlet volt ,ismerem a vezetőket , bátran merem követni .
7. Ami a legfontosabb számomra, hogy hálózat épitése nélkül is pénzt lehet keresni , persze ha épitessz hálózatot akkor több is a kereset.
8. ITT MINDENKI PÉNZT KERES !

Nézz körül a HONLAPOMON és ha tetszik az ötlet és azonosulni tudsz velem akkor gyere dolgozzunk együtt, én mindenben fogok segiteni , nem hagylak magadra.

 

Kérdéseid vannak keressél meg .
Szép napot és jó egészséget.