Dr Ruja Ignatova exkluzív év végi interjú 2016. 2.Rész.Folytatás.2. rész.

Miért egyedi a onecoin ?

Azért tartom a OneCoint egyedinek, mert mi a tömeges piacot célozzuk meg.

Ezért is annyira próbáljuk leegyszerűsíteni a kriptovalutát, amennyire csak tudjuk, összekapcsolva az edukációval, és próbáljuk elérhetővé tenni mindenki számára, a bányászatot és a használatot is egyszerűvé téve.

A másik dolog, ami miatt szerintem egyediek vagyunk, az a globálisságunk.Olyan érmét próbáltunk alkotni, ami minden kontinensen képviselteti magát. Ez nem egy egyszerű feladat, mivel néha sokkal egyszerűbb egy kontinensen építkezni, például Európa, ahol az emberek rendkívül szofisztikáltak, könnyen megértik, vagy Kína, ahol az emberek már kedvelik a kriptovalutákat, de mi a kezdetektől kezdve hisszük, hogy ha tényleg mi szeretnénk a jövő fizetőeszköze lenni, és tranzakciókat teljesíteni, ahhoz ott kell lennünk például Afrikában, Indiában, és Dél-Amerikában is, ez nagyon fontos számunkra.

A harmadik, nagyon fontos dolog pedig az, hogy mi vagyunk azon kevés kriptovaluta egyike, akik a felhasználásra fókuszálnak.

Az Ethereonnal ellentétben nem a blockchain felhasználására gondolok, hanem az emberek általi felhasználásra.

A kriptovalutának önmagában nincs értéke, csak egy algoritmus, egy digitális szám, ezért kell valamilyen értéket mögé tenni. Ez lehet a márka, vagy a felhasználhatósága. A OneCoinnal szeretnénk a kereskedők

első számú választásává válni. Valami olyasmi, nagyon egyszerű dolgot szeretnénk létrehozni, mint a PayPal, de a kriptovaluták világában.

Tudjuk, mennyire egyszerű használni a PayPalt, csak megnyomsz egy gombot, a pénz pedig eljut A-ból B-be. Kereskedők számára igen költséges, de rendkívül egyszerű. Amikor belépsz egy ilyen nagy networkbe,

akkor bárhonnan tudsz a világon pénzt kapni. Tudok például Ausztráliába pénzt küldeni még ma, ha szeretnék, nagyon egyszerűen. Ez volt az egyik oka, hogy változtatásokat hajtottunk végre a blokkláncban, hogy minél gyorsabbá tegyük. Minden percben fut, ez azt jelenti, hogy átlagosan 30 másodpercenként fogadja el a tranzakciókat. A tranzakcióddal egy futó blokkba kapcsolódsz be, ez által olyan gyors az egész, mint a Visa, vagy a MasterCard.

Úgy gondolom, hogy az is rendkívül egyedi, hogy egyetlen más kriptovalutánál sem láttam stratégiai fókuszt a kereskedőkön. Legtöbb esetben ezek az emberek spekulánsok, és ha az érték ilyen könnyedén megy fel-le, az kereskedőként rossz számodra.

Miért? Mert annyi pénzt szeretnél kapni, amennyit tervezel. Ha ma el akarsz adni egy szolgáltatást 100 Euróért, azért holnap is 100 Eurót szeretnél kapni, nem 90-et, vagy 110-et. Nyilván örülsz annak, ha 110 Eurót keresel, de mindkét eset megtörténhet. Szóval kereskedőként annyit akarsz kapni, amilyen árat meghirdettél, meglepetés nélkül. Ez csak akkor történhet meg, ha a kriptovaluta értéke nem mozog túl gyorsan. Milyen fontos a hálózatépítőknek, hogy jól kommunikálják le a cég vízióját? Úgy gondolom, a hálózatépítőknek semmi más dolga nincs, mint hogy ezt pontosan kommunikálja.

Ha célok nélkül csak pénzt és jutalékot akarsz keresni, akkor ez a hálózat nem való neked, akkor árulhatnál szappant, ágyakat, vagy valami hasonlót is. Úgy gondolom, a kriptovaluták megértése a kulcs, és ez az,amit minél többször szeretnénk elérni az összes eseményünkön. Sajnos voltam olyan eseményeken is, ahol 1 óra hallgatás után továbbra sem tudtam volna megmondani, mit csinál ez a cég.

Tehát, az egyedi dolog velünk kapcsolatban az oktatás, és ezt követően, ha valaki igényt tart rá, a kriptovalutánk.

Folytatom…

Ha úgy dontesz, hogy nem szeretnél te se kimaradni ebből a dologból ,te is szeretnél kriptovalutát birtokolni mint az a több mint 2830000 ember aki már bent van a rendszerben alig 2 év alatt , akkor keressél meg és én tudok neked segíteni .

Ez egy olyan lehetőség, amivel nagyon egyszerűen akár te is komoly bevételhez tudsz jutni!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.