Dr Ruja Ignatova exkluzív év végi interjú 2016. 4.Rész.


 

Mi a véleményed arról, ahogyan a média lefesti a OneCoin-t a és a OneLife céget?

A OneLife networkkel kapcsolatban sokaknak az az aggodalmuk, hogy ez  egy piramisjáték.

 

Ha van egy olyan, nem kézzelfogható terméked, mint egy oktatócsomag, akkor természetesen az emberek sokkal szkeptikusabbak. Tisztelek mindenkit, akinek vannak kérdései, kritikus, vagy csupán szeretne erről beszélni velünk, de azt nem kedvelem, amikor az emberek nem végzik el a „házi feladatukat”, és nem informálódnak megfelelően.

Nos, pontosan tudjuk, mi az a piramisjáték, ebben az esetben az új, beáramló pénz fedezi a korábbit.

Volt a Bernie Madoffról elhíresült csalás, aki befektetéseket fogadott el az emberektől, nagy összegű visszatérítést ígérve, amiket ki is fizetett, de nem azért, mert okos befektető volt, hanem mert újabb kölcsönöket vett fel, és egyszer csak vége lett az egésznek.

Ha csatlakozol a OneLife networkhoz, mi történik?

Először is, mi soha sem tettünk semmi féle ilyen ígéretet, pont azért, mert mi oktatóanyagokat árulunk. Rajtad múlik, hogy bányászod-e az érmét vagy sem, hogy mi fog történni a kriptovalutával, azt nem lehet tudni. Ez egy rendkívül tiszta nyilatkozat, a kriptovaluta az egyik legkockázatosabb befektetési opció.Senki sem tudja, mi fog vele történni, lehetséges, hogy csőd lesz az egész, de az ellenkezője is könnyen megtörténhet, mindkettő lehetséges.

Mi a fontos, amikor egy piramisjátékról beszélünk?

Először is, mi lehetőséget adunk az embereknek, hogy pénzt keressenek, anélkül, hogy fizetnének a pozíciójukért. Minden héten van 300-500 ember a networkben, néha még több is, akiknek nem fizetett, kezdő pozíciójuk van, és jutalékot csinálnak rajta. Ezek az emberek tokeneket is tudnak szerezni, amivel bányászhatnak. Ez nyilván nem piramisjáték, ha lehetőséged van befizetés nélkül dolgozni és pénzt keresni, ez esetben én fizetek, nem pedig te. A második, nagyon fontos dolog, ahogy korábban mondtam, a piramisjátékban az új pénz fedezi a régit.

Hogyan és miért kötelezhetem én a OneLife networkot, hogy fizessen neked?

Én a jutalékot vagyok köteles fizetni neked, amit akkor kaphatsz, ha eladást viszel végbe. Csak akkor vagyok köteles fizetni neked, ha oktatócsomagot adsz el. Nincs szükség rá, hogy a hálózatomban az emberek kötelezettségeknek feleljenek meg. Ha abbahagyod az értékesítést holnap, nekem sincs kötelezettségem bárkivel szemben, hogy további jutalékot fizessek. Pont azért, mert akkor nincs értékesítés, és ez rendkívül fontos. Ha valakit ez érdekel – és sajnos a legtöbb kritikusunkat ez abszolút nem érdekli -, az megnézheti a rólunk alkotott jogi véleményeket. Ilyen például a svéd, az angol, a német, vagy például az olasz jogi vélemény is.

Ezen igazságszolgáltatási rendszerek pontos és érthető szabályokkal rendelkeznek, és kimondják, hogy nem vagyunk piramisjáték. Van egy dolog, amit szeretnék kihangsúlyozni a hálózatunkban. Úgy gondolom, hogy cégként nagyon világos az üzenetünk arról, hogy mit teszünk, és mit nem teszünk, de néha egyes emberek túlzottan fellelkesülnek, és olyan állításokat fogalmaznak meg, amik nem igazak, szóval ez úton szeretném megkérni újra az összes hálózatépítőnket, hogy az oktatást vegyék nagyon komolyan. Tanítsátok az embereket, az alsó vonalaitokat, és a viszonteladókat, ez által biztosítva, hogy az információink pontosan legyenek továbbítva.

Úgy gondolom, a cégünk és a termékünk elég izgalmas ahhoz, hogy ne kelljen fals információkkal ösztönöznünk a vásárlásokat. Ha megfelelően mutatod be a tervünket és annak szakaszait, és az ismerőseid ösztönzöttek a tanulásra, mindannyiunknak könnyebb.

Meg kell érteni, hogy a OneCoinnak át kell mennie bizonyos szakaszokon, nem fog senki sem 90 nap alatt mesésen gazdaggá válni, és nem hasznos számunkra, ha a cégünket így reklámozza bárki. Sok esetben az, ahogy a média fest le minket, a saját hibánk, mert abból indulnak ki, hogy valamelyik viszonteladónk mit mondott. Ezzel szemben pedig fegyvertelenek vagyunk, nem fordulhatunk ügyvédhez, mert valaki ténylegesen ezt mondta. Ez cégként nagyon frusztráló számunkra, szóval kérlek titeket, a pontos  információkat továbbítsátok csak, tanítsátok az alsó vonalaitokat, és győződjetek meg róla, hogy mind a megfelelő dolgot tesszük.

Folytatom….

Ha úgy dontesz, hogy nem szeretnél te se kimaradni ebből a dologból ,te is szeretnél kriptovalutát birtokolni mint az a több mint 2830000 ember aki már bent van a rendszerben alig 2 év alatt , akkor keressél meg és én tudok neked segíteni .

Ez egy olyan lehetőség, amivel nagyon egyszerűen akár te is komoly bevételhez tudsz jutni!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.