Dr Ruja Ignatova exkluzív év végi interjú 2016. 5.Rész.Hogyan fog szerinted előrehaladni a folyamat 2017-ben, és azt követően?

Kettő nagyon izgalmas éven vagyunk túl, nagyon gyorsan növekedtünk, és nagyon-nagyon jó dolgokat tettünk, végrehajtottunk a cégben egy-két kiigazítást is, például a blokkláncban olyan dolgokat, amiket nem láttunk előre, hogy szükségesek lesznek, illetve a kereskedőkkel kapcsolatban is egy-két dolgot. Úgy gondolom, a legjobb és a legizgalmasabb dolgok még előttünk vannak, mivel most kell a bányászatról az érme felhasználásáig eljutnunk. Az első felhasználási lehetősége az érmének a kereskedőkkel való tranzakciók lesznek.

2017 január-februárjában fog elindulni a saját kereskedelmi felületünk.

 Mit jelent ez?

Kereskedőként ingyenesen csatlakozhatsz, és eladhatod a termékedet vagy szolgáltatásodat ezen a felületen.

Hozzáférésed lesz 12 millió potenciális ügyfélhez, mivel 3 millió fizetett, és 9 millió ingyenes felhasználónk van a rendszerben. Ez rengeteg ember, és az a jó velük kapcsolatban, hogy a fizetett felhasználók mind érdekeltek abban, hogy itt vegyenek dolgokat. Tehát ingyen csatlakozhatsz, és ha például van egy virágboltod, azt mondhatod: itt egy utalvány 100 Euróról, amit bármikor elkölthetsz nálam.

A Groupon ugyanezt csinálja, mondjuk ők 50%-os akcióra kötelezik a kereskedőt terméktől függetlenül, és a kereskedők által fizetendő költségek igen magasak, szóval végül nem marad több a zsebükben 20%-os profitnál.

Mi azt akarjuk elérni, hogy ha a kereskedőnk vagy, hozzáférhetsz az ügyfeleinkhez, árulhatod a termékeid vagy szolgáltatásaid, de emellett azt szeretnénk, hogy az általad  kínált ár 25%-át fogadd el OneCoin-ban. Természetesen a hálózatunkban is sokan izgatottak ettől, sokuknak vannak kisvállalkozásaik, és használnák kereskedőkként is ezt.

A kereskedők tehát csatlakozhatnak az üzletek és az emberek hálózatához. Ösztönözni fogjuk a felhasználóinkat is, hogy minél több kereskedőt hozzanak be, mivel sajnos az érménk likviditása még mindig alacsony.

Ez azt jelenti, hogy nem tudod az összes érmédet pénzre váltani a holnapi nap folyamán, mielőtt nyilvánossá válnánk. Ezért kínáljuk fel a lehetőséget, hogy a kereskedők az ár maximum 75%-át készpénzben kapják.

Ha kereskedőként 100%-ban érmét szeretnél fizetségként, megteheted, de ha csak 25%-ban szeretnéd, azt is megteheted. Ezen kívül még azt tesszük, hogy fogunk fizetni egy BV értéket a készpénzes fizetéseknél.

Miért tesszük ezt?

Először is azért, mert minél több jó kereskedőt szerzünk, az annál jobbat tesz az érme értékének, illetve természetesen azt szeretnénk, hogy sikeres legyen az érménk és sokan használják.

Azt hiszem, Bangkok-ban mondtuk, hogy a cél 10 millió felhasználó, 1 millió kereskedő, és 25 dolláros érme érték, de nem 1 millió rossz kereskedőt szeretnénk, inkább legyen csak százezer jó kereskedőnk,akiknek a termékeit az emberek tényleg akarják használni.

Úgy gondolom, hogy a tagjainkat arra kell ösztönözni, hogy csábítsanak kereskedőket a rendszerbe, akiken keresztül növelhetjük a forgalmat.Egyszerű lenne számunkra, hogy még ma behozzunk száz kereskedőt, de ha a termékeik túl drágák, nem vonzóak, rossz minőségűek, akkor értelmetlen.

Számodra, mint kereskedőnek vonzó lehet, hogy a OneCoin logót rátedd az ajtódra, és azt mondd, elfogadsz OneCoin-t, és lehet, hogy jönni fognak az emberek, akik megkérdezik, mi az a OneCoin? Szeretnék többet megtudni róla!  Ekkor mondhatja azt az eladó, hogy van egy oktató csomag, ha érdekel, nézd meg azt! Ebből az egészből a hálózat is profitál.

Visszatérve a kérdésre, 2017 lesz a kereskedők éve, 2018 pedig az érme nyilvánossá válásának az éve lesz.

2016 december 15. – Dr. Ruja Ignatova – A OneCoin alapítója

Ha úgy dontesz, hogy nem szeretnél te se kimaradni ebből a dologból ,te is szeretnél kriptovalutát birtokolni mint az a több mint 2830000 ember aki már bent van a rendszerben alig 2 év alatt , akkor keressél meg és én tudok neked segíteni .

Ez egy olyan lehetőség, amivel nagyon egyszerűen akár te is komoly bevételhez tudsz jutni!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.