Dr. Ruja Ignatova exkluzív év végi interjú -2016. 1.Rész. 

Keresgélve az interneten rátaláltam egy számomra nagyon értékes magyar feliratos videóra ,amit úgy gondoltam megosztok azokkal a személyekkel akik követnek engem , nyitottak az új dolgok irányába, többet szeretnének megtudni a kriptovaluták világából és nem akármilyen forrásokból hanem a megalkotójától , tiszta forrásból szeretnének információkhoz jutni.

Mivel hosszú az anyag ezért gondoltam több részletben fogom közölni , ez lesz az első rész.

Ezt az idézetet is most találtam ami szerintem nagyon talál ehhez a témához,elgondolkodtat.

Én látom ,hiszem , hogy jó irányban haladunk csak türelemmel bizakodással kell legyünk , hinni kell abban amit csinálunk , a cégben és magunkban .

“A jövő azoké, akik meglátják a lehetőségeket, mielőtt azok mindenki számára nyilvánvalókká válnak.”
Theodore LEVITT

Dr Ruja Ignatova.

Igen nehéz megmondani, hogyan kezdődött mindez, mert nem egy eseménnyel, hanem rengeteg dologgal volt kapcsolatos. Két dolog volt meghatározó, az egyik a kriptovaluta, ami engem mindig is nagyon érdekelt.A McKinsey-nél dolgoztam, egy tradícionális és nagy szektorban, a bankolási és biztosítási részlegen.

A BitCoin valahogyan megjelent, és sokat beszélgettünk róla. Ha őszinte akarok lenni, be kell valljam, hogy nem hittem sem a kriptovalutában, sem ebben az egész digitális valuta koncepcióban, sem az anonim tranzakciókban, és így tovább, de ennek ellenére követtem a BitCoin fejlődését. Egyre inkább sikeresebb és érdekesebb lett.

2013-ban, illetve 2014 elején sokat gondolkodtam a kriptovalután, illetve főként azon, hogy hogyan lehetne a kriptovalutát eljuttatni a következő szintre.

A BitCoin rengeteg dologban jó, ők voltak az úttörők, nélkülük, a blokklánc és az egész ötlet nélkül most nem lennénk itt, de van egy pár gond velük. Az egyik ilyen, hogy a BitCoin nem felel meg mindenkinek.

Megvannak a maga felhasználási módjai, és ez a megfelelő érme (coin) sokaknak, de nem mindenkinek. Például sok spekulánst vonz, mivel az árfolyama elég gyakran ingadozik.

A sok tranzakciót végrehajtó embereket jobban érdekli, és a tranzakció alatt pénztranszfert kell érteni.

Például Indiából küldök pénzt Németországba. Az IT szektorban rengeteg ember foglalkozik ezzel.

A BitCoin rengeteg dologban jó, ők voltak az úttörők, nélkülük, a blokklánc és az egész ötlet nélkül most nem lennénk itt, de van egy pár gond velük. Az egyik ilyen, hogy a BitCoin nem felel meg mindenkinek.

Megvannak a maga felhasználási módjai, és ez a megfelelő érme (coin) sokaknak, de nem mindenkinek. Például sok spekulánst vonz, mivel az árfolyama elég gyakran ingadozik.

A sok tranzakciót végrehajtó embereket jobban érdekli, és a tranzakció alatt pénztranszfert kell érteni.

Például Indiából küldök pénzt Németországba. Az IT szektorban rengeteg ember foglalkozik ezzel.

Egy másik nagy felhasználói réteg azért használja a BitCoint, mert a tranzakciók anonimitásában érdekeltek.

Valamilyen szinten mindannyiunknak szüksége van magánéletre, mivel a világ egyre inkább transzparenssé válik,ennek ellenére bizonyos szabályokat be kell tartanunk sajnos – vagy inkább szerencsére, pontosan nem tudjuk, mivel a BitCoin megalkotását követően az utóbbi években rengeteg dolog történt a világban.

Például a terrorizmus, a drogkereskedelem, és az ehhez hasonló, nehezen kezelhető dolgok.

Az egyik nagyon sikeres dolog, ami a BitCoinhoz kapcsolódott, az a “selyemútnak” nevezett kereskedelmi platform volt, ami olyan mint az eBay, csak illegális termékekkel.Most már végül sikerült lezárni. Szóval, a BitCoinnak rengeteg érdekes ötlete volt, de nem felelt meg a tömegpiaci elvárásoknak. Arra gondoltam, ha le lehetne úgy egyszerűsíteni a kriptovalutát, hogy mindenki értse, akkor valami olyasmivé válhatna, mint

mondjuk a Facebook, vagy az Uber. Az Uber szintén egy nagyon érdekes cég, ami bár megosztó, de

megváltoztatja az életünket, ahogy a közlekedést használjuk, mi pedig a világ tranzakcióit próbáljuk megváltoztatni.

Szóval a kriptovaluta koncepciója 2013-ra, illetve 2014 végére nagyon tiszta volt számomra, és azon gondolkodtam, hogyan lehetne ez az egész tömegesen elérhető. Amikor ezen kezdtem gondolkodni, a kapcsolataim leginkább intézményi banki kliensek voltak nagy magántőkével, szóval leginkább olyan személyek, akik izgalomba jöttek a kriptovaluta hallatán. Például a Goldman Sachs-t is nagyon érdekelte a blokklánc, és így tovább, nekik pedig megvan a lehetőségük befektetni, de sajnos ezeknek a személyeknek nincsenek valós kapcsolataik kiskereskedelmi személyekkel, mint például te vagy én.Szóval az ötlet az volt, hogy hogyan lehetne egy érdekes koncepciót elérhetővé tenni sokak számára.

Emellett van egy jóbarátom is, Sebastian Greenwood, aki network marketinggel foglalkozik már elég régóta. Ő volt az, aki azt javasolta, hogy csináljuk networkben, és pedig az voltam, aki azt mondta: inkább ne!

Pont akkor, amikor el akartuk indítani a céget, egy másik, elég nagy cég tönkrement, és rengeteg ember elvesztette a pénzét. Ettől volt hangos a sajtó és az internet, ami az egész iparágnak sem tett jót. Amikor végül elkezdtük, és meggyőzött, hogy a network marketing lehet a nekünk leginkább megfelelő út, akkor úgy döntöttünk, hogy ne a kriptovalutát adjuk el közvetlenül, hanem oktatócsomagok formájában értékesítsünk. A pénzügyek fejlődő piacán kifejezetten szükség van oktatásra. Nagyon sok olyan ember van, aki tudja, hogy sikeres szeretne lenni, de nem tudják, hogyan kell ezt az egészet csinálni.

Folytatom ….

Ha úgy dontesz, hogy nem szeretnél te se kimaradni ebből a dologból ,te is szeretnél kriptovalutát birtokolni mint az a több mint 2830000 ember aki már bent van a rendszerben alig 2 év alatt , akkor keressél meg és én tudok neked segíteni .

Ez egy olyan lehetőség, amivel nagyon egyszerűen akár te is komoly bevételhez tudsz jutni!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.