Egy új időszámítás a OneLife cég életében,beindúlt az új bloklánc

Amikor ezt a bejegyzést írom, alig telt el pár nap elseje óta, amikor is a cég beváltotta azt az ígéretét, hogy még egyszer megduplázta a webirodánkból a bányába beküldött tokenjeinket, de ugyanakkor ami a legfontosabb, hogy az érméinket (a coin-okat) is! Ez az, ami soha többet nem fog megtörténni a cég életében; amiről annyiszor már szó esett, ha figyelemmel követted a régebbi írásaimat is.

Alig pár nap leforgása alatt (okt. 30-i token split és az okt. 1-i nagy duplázódás), aki eddig bejött az üzletbe, annak megnégyszereződött a betett pénze! Bár ez az üzlet nem igazán hasonlít egy befektetéshez, banki vagy más befektetésekhez, csupán annyiban, hogy bizonyos idő elteltével megsokszorozódik a pénzed!

Biztosan megkérded, hogy ez hogyan történik, mi a frászból lesz neked dupla annyi, tripla annyi, négyszer annyi vagy akár sokszorosa a betett pénzednek?! Igen, a kérdés nagyon is jogos, de a válasz még érdekesebb. Ezt a jutalékot nem a cég adja neked, ő csak a megvásárolt oktatási csomagokat és a mellé járó ajándék tokeneket, valamint a bányászási jogot adja, hogy pénzt kaphass az érmék (coin-ok) által, amik kibányászódnak. A  valódi nyereséget a piac adja, vagyis a belső tagok (a hálózat) által generált forgalomból, nyereségből kapod.

Bármennyire is hihetetlen ez neked, ez a dolog jól működik, több tízezer ember így keresett és keres most is szép összeget minden egyes héten! A OneCoin cég csupán bábáskodik fölöttünk az útjainkat igazgatja, rendszert adott, ahol dolgozni tudunk egy tisztességes és becsületes fizetés ellenében. Ezeket a jutalékokat a cég továbbajánlásáért, a hálózat bővítéséért kapjuk, mivel a OneCoin érmék iránti egyre nagyobb kereslet miatt abból nekünk passzív jövedelmünk van, akkor is, ha nem csinálunk semmit sem ebben az üzletben, miután megvettünk egy oktatási csomagot megvártuk a split-eket, majd betettük a bányába a tokeneket. Így is lehet csinálni, viszont akkor csak a OneCoin érmék árfolyam növekedéséből lesz csak a megsokszorozott pénzünk.

Bár a csomagunk megvásárlása óta (ami az aktivitásunk kezdete – örökké aktívak maradunk havidíjak nélkül!) passzív jövedelemre teszünk szert, aki ennél többet szeretne, az a cég tovább ajánlásából fog szép jutalékot keresni, amennyiben ezt következetesen, folyamatosan és jól fogja csinálni. Ez a munka a hálózatépítés, vagyis hogy emberek fognak alád becsatlakozni, akik mindegyike egytől egyik pénzt fog keresni. Október 1-e után ez egyre jobban és könnyebben fog működni, mivel már sok ember ismeri a OneCoin-t és egyre több elfogadóhely fog nyílni, ahol a kibányászott érméinket el fogjuk majd tudni költeni, azaz úgy fizethetünk vele, mint egy mai bankkártyával. Már most is vannak elfogadóhelyek (még nem sok helyen) a világ számos részén, de ez a folyamat csak most kezdődik igazán. A cég nap mint nap egyre több újdonságot közöl ezzel kapcsolatosan is, amik egyszerűen felfoghatatlanok, olyan ajánlatok, amiket nem szabad kihagyni!!!

Egyenesen arányosan emelkedik a bányászati nehézségi szinttel az érmék árfolyama is, így az eredeti betett pénzem nemhogy elveszne, hanem egyre többet fog érni. Kérdés, hogy mikor vegyük ki. Azt mondom Neked, hogy ne siesd el ezt a pillanatot, engedd, hogy a rendszer végezze el a munkát és az árfolyam emelkedjen meg rendesen, mert akkor fogsz igazán nagyot nyerni! Hidd el ez a várakozás nem kockázatos, soha senkinek sem veszett el egy centje sem, erre a cég nagy gondot fordít!

Az irodáirodamról iroda-mama szeretnék most megosztani veled egy képet, hogy lásd, miről is beszéltem az előbb. Ezek a képek magukért beszélnek. Ha valami nem érthető benne, akkor keress meg, írj nekem és elmagyarázok mindent bővebben.

jó helyen vagy, és még most sem késtél le semmiről sem, ha úgy döntesz, most lépsz be ebbe az üzletbe. Jelenleg egy óriási új lehetőség nyílt meg, ami szintén határidős, tehát nem sokáig fog tartani! Erről a következő bejegyzésben fogok beszélni Neked!

 

Az én véleményem, hogy nem éri meg sokat várakozni, nem jó dolog kimaradni egy ilyen egyszeri és rendkívüli lehetőségből, amint amit a OneLife üzlet kínál Neked! Természetesen a Te döntéseden múlik minden. Ha gondolod és akarod, én tudok neked segíteni ebben a döntésben!

Csatlakozz be most, kattints IDE és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.