Egy új időszámítás vette kezdetét.


A OneCoin-OneLife üzletben, a múlt hónap közepén, azaz 2017 február 16-án egy új időszámítás  vette kezdetét.A cég egy nagy mérföldkövet lépett az által, hogy a régebb ígért OneCoin érme elfogadóhelyeket, amik már becsatlakoztak a Dealshaker.com nevű internetes webáruházba, ettől a naptól kezdve hivatalosan megnyitotta a nagyközönség előtt, így most már bárki szabadon vásárolhat ezen a felületen.Pl. egy okostelefont akár negyed áron is meg tudod vásárolni az által, hogy a te kibányászott OneCoin érméid kitermelési ára jóval kevesebb, mint amennyiért ezen a helyen a kereskedők elfogadják!Ez hogy lehet ? Elmesélem.

Ez azt jelenti, hogy te a bányászat során, az ajándék tokenekért úgymond nagykereskedői  áron kapod meg a OneCoin érméidet, amelyhez akár 1 euró vagy annál kevesebb értékért juthatsz hozzá, attól függően, hogy hány token duplázódáson (split) esetleg érme (coin) duplázódáson vagy éppen szupersplit-en mentél már keresztül. Ezen folyamatok mind növelték az érméid számát, de ugyanakkor minél több ilyenen mentél keresztül, annál kevesebbe került ez neked, mint kitermelési ár érménként!

A nagyon jó hír az, hogy még most is tudsz ilyen nagy kedvezményekbe részesülni, amennyiben nem habozol sokat, és hamar meghozol egy jó döntést.

Egy kombinált (kombo) csomag megvásárlásával (pl.: 110+550€ vagy 110+550+1100€)  és a hónap (március 15-ig) közepéig még érvényes szerencsekerékmegpörgetésével szintén nagyon nagy előnyhöz juthatsz.

 Most már megnyílt és konkrétan levásárolhatod a kitermelt OneCoin-jaidat. Kedvezményesen akár okostelefont is vehetsz! Ha példáúl a kiszemelt okostelefon ára 100€ és 28 OneCoin, akkor ez azt jelenti, hogy 100€-ót készpénzben kell kifizess, és ehhez kell még 28 OneCoin-t adjál. Ha a fent említett kedvezményekből akár egyet is kihasználtál (magyarán volt legalább egy split-ed és a szerencsekeréken is gurítottál min. 25% plusz tokent), akkor a jelenleg 7,85 eurós értékű OneCoin neked lehet csak 1 €-ós kitermelési áron van, holott az üzlet ahol megvásárolod a telefont, neked a napi árfolyamon számolja el a OneCoin-t, ami 7,85 € pillanatnyilag (és az értéke egyre csak nő és nő – ne feledd!).

Ha valami mégsem érthető teljesen, keress meg és elmagyarázom újra szívesen neked.

Én csak azt kívánom Neked, hogy ne szalaszd el ezt a lehetőséget, és legyél Te is ennek a valóságnak a részese, ne maradj csak kívülálló szemlélője, aki semmit sem tehet! Most itt a lehetőség, ragadd meg

Úgy gondolom, hogy ez a lehetőség a Dealshaker.com vagy Dealshaker.eu oldalakon lévő webáruház igenis gyökeresen megváltoztatja majd minden kétkedő ember gondolkodását,

Ettől kezdve nincs helye semmilyen rosszindulatú mellébeszélésnek és semmilyen más tévinformációnak.

Egy olyan digitális pénz van a OneCoin-nal a kezünkbe, aminek konkrét vásárlóértéke van, amiért fizikai vagy más termékeket, szolgáltatásokat vásárolhatunk!  És mindez kb. 3 hete indult el.

Ruja Ignatova célja a 2018-as tőzsdei kibocsátásig az 1 millió ilyen érme elfogadóhely (üzlet, cégek) a Dealshaker oldalon, valamint a 10 millió OneCoin érmetulajdonos a cégnél. Jelenleg 2.979.000 -nél is többen vagyunk, a Dealshaker oldalon már több mint 15 ezer cég van jelen világszerte!

És még nem beszéltem most OneLife – OneCoin cég fizikai termékéről, a OneTablet táblagépről, a feltörhetetlen felhőszolgáltatásról, a mobil alkalmazás építőről (M. A. B., azaz: Mobile Application Builder), és a céges OFC részvénylehetőségekről. Minderről a következő bejegyzésekben részletesen fogok beszélni Neked.

Ebben az internetes online áruházban már nagyon sok mindent megvásárolhatsz, kínálata egyre csak bővül a technikai cikkektől kezdve a személygépkocsin át egészen a különféle lakberendezésekig.

Aki ebben az üzletben még elfogadóhelyeket (vagyis cégeket) csatlakoztat be a Dealshaker nevű webáruházba, annak a becsatlakoztatott áruház forgalmából is passzív jövedelme lesz. Erről is fogok majd bővebben beszélni.

Az lenne az igazán jó, ha minél több ember tudná ezeket a lehetőségeket kihasználni, és részesedni nemcsak OneCoin érmék egyre fokozódó értéknövekedésében, hanem a ugyanakkor nagyon nagy kedvezményekkel vásárolni is. Bizonyosodj meg a saját szemeddel, ide csatolom az áruház címét, kattints az alábbi linkre:

 http://www.dealshaker.e

Ne feledd még időben vagy! Ne várj sokáig, mert minden nap meg nem keresett pénzt veszítesz, valamint jobbnál jobb vásárlási lehetőségeket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.