Egyre több helyen lehet onecoinnal fizetni.

Forás: Gyura Attila

Egyre több helyen tudsz OneCoinnal fizetni!

Ma, több mint 2.2 millió ember rendelkezik OneCoin érmével. A cég indulásakor a cél az 50.000 fő volt. Egy “picit” túlléptük ezt a bűvös számot, de ez is csak azt jelenti, hogy nem csak hitetlen és negatív emberek vannak a világon.

A kereskedőknek, elfogadóhelyeknek ez egy hatalmas potenciális vásárlói kör, amely folyamatosan növekszik. Ezért is csatlakozik hozzánk egyre több kereskedő mint elfogadóhely.

Októbertől több százezer Onecoin üzletkötő és ajánló partner keresi meg az online és offline kereskedőket, hogy partner-elfogadóhelyek legyenek, cégünk pedig marketingkampányok segítségével építi be a fizetőeszközünket mind szélesebb néprétegek mindennapi életébe.

Bármilyen pénznek csak akkor van értéke, ha széleskörűen ismerik, használják és a társadalom el is fogadja! Ezt teremti meg a OneCoin cég, folyamatosan bevezetve a OneCoin digitális valutát a világ közel 200 országában! Így jelenleg a mi valutánk rendelkezik a legnagyobb ismertséggel az egész földbolygón! Ez olyan elsőbbséget ad nekünk a digitális valuták piacán, mint amivel pl. a Facebook rendelkezik a közösségi hálózatok iparágában. Ez pedig stabilitást és folyamatos, töretlen fejlődést és értéknövekedést jelent!

Ami számunkra pozitív, hogy az árfolyam növekedés miatt a vásárolt csomagunk és kibányászott érméink értéke egyre többet ér, így ha el is költünk belőle, a tőkénk mégis növekszik! Vagyis, így akár ingyenesen is vásárolgathatunk az igen közeli jövőben!

Brutálisan jól összerakott a koncepció, ezért aki most megfelelően lép még az elején, az ugyanúgy euró milliomos lehet, hasonlóan mint számos Bitcoin vásárló, aki 2009-ben hajlandó volt nagyobbacska invesztíciót elhelyezni az akkor még serdülő, kiforratlan digitális valuta üzletben!!! Ezzel szemben azonban a mi, belülről építkező rendszerünk védettséget ad az üzlettársaknak és komoly pénzügyi szakmai vezetés áll az élén!

kepek (4)
Ebből nem érdemes kimaradni!

Ne gondolkozz sokat, hanem minél előbb a saját érdekedben tedd meg az első lépést regisztrálj be ingyen aztán a saját belátásod szerint vásárold meg a neked megfelelő csomagot és inditsd el az üzletedet minél hamarabb , hogy ne maradj le az október 1.induló restart ról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.