Elindúlt a vásárlás.


“Február 16-tól elindult a vásárlási lehetőség a www.dealshaker.com oldalon, ami a OneLife cég hivatalos saját vásárlási platformja.

Itt aztán mindenki szabadon költheti a pénzét, de az okosabbak a coinjukat költik. Most már mindenki láthatja, hogy jó üzlet ez a OneCoin mert tudunk mit csinálni a coinokkal.

Erre én ma kiragadtam egy példát nektek, hogy megmutassam milyen vásárló erő van a cégünkben.

Több mint 10000 üzlet különböző termékei és szolgáltatásai vannak feltöltve az oldalra, ami a világ minden pontjáról érkezik. Én ma kerestem egy Ipadot, mert azt szeretnék vásárolni. Képet készítettem róla, hogy lássátok jól miről beszélek.

54.29 coinért vásárolhatok, egy Ipad mini 4 WI-FI 16GB Space Gray készüléket. Számszerint lefordítva 1 coin most 7.85 eurót ér, tehát 54.29×7.85= 426.17 euró, ami 310ft áron 132114 forintba kerül. Én azonnal jó magyar szokáshoz méltóan megnéztem itthon mennyiért kapható. Mindjárt ki is dobta a net, hogy bizony nekem ezért fizetnem kellene 121000 fointot.  De a nagy dobás most jön!

Én amikor csatlakoztam az üzlethez akkor 6.95 eu volt egy coin értéke. Szintén kihasználtam egy 4x-es szorzót csatlakozásomkor. Tehát valójában nekem ez az Ipad 54.29/ 4=13.57 coinba kerül. Nem kell feltennem azt a költői kérdést ugye, hogy neked megéri-e 13.57 coint-t ami 106.11 euróba kerül egy 426 eurós Ipad ?

Ha te most csatlakozol hozzánk, akkor is megéri neked ez az üzlet, mert minimum duplázni fogod a pénzed.” Szlifka Gábor

Arra bíztatlak, aki most ezt a bejegyzést olvasod, olvass el más bejegyzéseket, találsz cikkeket, tanusítványokat, videó prezentációkat a cégről. Nézz meg jó párat az oldalamon és hozz egy bátor döntést.

Az a kérésem, hogy NE GONDOLKODJ TOVÁBB, MERT ELALSZOD A LEHETŐSÉGET! Keress meg telefonon vagy mailben és beszéljük meg azt, hogy neked melyik a legjobb oktatási csomag amivel eltudsz indulni!

Szép napot és jó egészséget.

 

 

 

One thought on “Elindúlt a vásárlás.

  1. Romeo

    “Redeem at location”. Magyarul menj érte, ugye? Hova is? Panamára? Vagy csak Észtországba? A hülyének is megéri.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.