Hazugságok leleplezése.


Ebben a videóban leleplezem azokat a hazugságokat, amiket a portfolio újságírója tudatosan vagy tudatlanul, de leírt ebben a cikkben, amivel sok ezer embert megtévesztett, félrevezetett!

Nem én fogom leleplezni, hanem azok a dokumentumok, videók, amiket Németország egyik legnagyobb ügyvédi irodája, Bulgária egyik legnagyobb könyvvizsgáló cége adott ki, aki a blokkláncot auditálta. Továbbá a Financial IT magazin kiadója által kiadott videó és egyéb bizonyítékok támasztják alá, hogy a cikk teljesen félrevezető és nyomokban sem tartalmaz semmilyen igazságot.

Érthetetlen, hogy miként adhatja a nevét egy ilyen cikkhez a portfolio.hu, aki persze a végén elhatárolódik jogi nyilatkozatban a cikktől. Minimum furcsa ez.

Mivel az igazságot lehet csak bebizonyítani a hazugságot nem, döntse el mindenki, hogy kinek hisz, a bebizonyított igazságoknak vagy a semmi sem alátámasztott hazugságoknak.

Most nézd meg a legfelső videót és a szöveg alatt található dokumentumokat, videókat, amiből világosan kiderül, hogy az újságíró hazudott és félrevezette az olvasókat pusztán önös érdekből.

Az újságíró előző cikkeiből kiderül, hogy Bitcoin érdekeltségű és úgy gondolta, hogy ha lejáratja a Onecoint akkor valami előnybe kerülhet.

Ez nyilvánvaló elég furcsa gondolkodás. Nekem is van Bitcoinom, Etheriumom és persze Onecoinom is, de eszembe se jutna például a Dashcoint szidni, mert nekem nincs olyan.

Mindenki döntse el, hogy vajon kinek lehet igaza.

Most érkezett az információ, hogy a cikk írója személyes terjeszti a hazugságát különböző Facebook csoportokban. Nagyon fontos lehet, neki, hogy ez a hazugsághalmaz, amit leírt sok emberhez eljusson. Mi pedig azt fogjuk elérni, hogy az igazság jusson el.

Vicces, hogy egy Facebookon feltett kérdésben, ahol azt kérdeztem, hogy szerintetek az újságírok igazat mondanak e, a válaszolók többsége, azt mondta, hogy nem. Ennyit az újságírói hitelességről. Most pedig nézzétek meg az igazságot!

Első bizonyíték, ami rögtön a portfolió cikkének címét leplezi le, hogy teljesen valótlan, az nem más, Schulenberg & Schenk ügyvédi iroda jogállása!

Kattints a képre a dokumentumért!

Következő bizonyíték a bloklánc létezéséről és a helyes törvényes működéséról szól. Nagy nemzetközi könyvvizsgáló cégnek a Bulgáriai részlegének a videóját láthatod, ami leleplezi le a portfolio.hu oldalon elhangzott következő hazugságát!

A következő videóban a Finacial IT magazin tulajdonosa nyilatkozik a Onecoinról. Aki mellesleg a címlapjára is tette a Onecoin tulajdonosát. Ez a videó, azt a hazugságot leplezi le, amiben az újságíró azt mondja, hogy nincs is blokklánc a Onecoin mögött.

Így ez a hazugság is leleplezve a Financial IT tulajdonosa által!

 

Mindig az MNB cikket emlegeti a cikk, nézzük, azért a hivatalos választ is erre! Kattints ide érte!

Ha már Ön kripto-pénz szakértők egész sorára hivatkozik, akkor hagy említsek én is egyet. A neve Tom Mcmurrain és ő tényleg kryptovaluta szakértő. Továbbiakban a “The 7th Disruption: The Rise of the Digital Currency Billionaire” című best seller könyv írója ( http://authoritypresswire.com/digital-currency-expert-tom-…/ ) és a Grand Cardone tv csatorna kryptovalutákkal foglalkozó műsorának vezetője teljes mellszélességgel kiáll a Onecoin mellett.

 

Amiről elfelejtett beszélni az újságíró, hogy az európai parlament a centralizált kriptovalutákat akarják támogatni a decentralizált kriptovalutákkal szemben! Kifejezetten kitér a Onecoinra, ami rendelkezik az ismerd az ügyfeled eljárással, ami lehetettlenné teszi az illegális felhasználást! Ez azért elég nagy hír nem? Mit gondolsz, miért nem lett ez megemlítve? Mert a végén még pozitív lenne.

Kattints ide a cikkért. A Cikkben megtalálod az eredeti angol nyelvű cikket!

A cikk, kételkedik az IPO vizsgálatban is. Akkor nézzük meg a hivatalos bejelentésről szóló cikket is.

Kattints ide a cikkért!

Itt a lefordított videót láthatod. A cikkben az eredeti angolt.

Következő problémája a céggel kapcsolatban, hogy Belizeben van bejegyezve. Akkor nézzük meg a cég Bulgáriai központjáró készített videót. Amiben én is voltam. Ezt a videót is megnézheted. Csak egy érdekes felvetés, hogyha ennyire  kíváncsi a cégre az újságíró, akkor miért nem megy el a céghez tájékozódni és a kérdéseire akár választ is kaphatna. Saját szemével láthatná, hogy mennyire nincs igaza.


Forrás: Ács Zoltán.

És ezzel nem merítettem ki az összes információs csomagot , kérjed bátran  mert én szívesen küldök még.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.