Hivatalos bejelentés a Onecoin és a Onelife tőzsdei bevezetéséről Dr Ruja Ignatovától!


Az alábbi videóból megtudhatod ,hogy hogyan vezeti be a Onecoint a kriptovaluta tőzsdére, és azt is, hogy hogyan tudsz  profitálni a cég értéknövekedéséből, a cég tőzsdei bevezetése után.

Itt az új év, 2017, már el is telt az első hónapnak a fele, viszont ez nem jelenti azt, hogy nincsenek újdonságok, változások, új eredmények illetve új célok a OneCoin –  OneLife üzletben. Az alábbiakban láthatod a legújabb beszámolót, amelyben Dr. Ruja Ignatova bemutatja az elkészült új kereskedői felületet (platformot), ahová világszerte becsatlakozhatnak a OneCoin érme elfogadó helyek. Emelett még számos érdekes és nagyon fontos információtis megoszt velünk.

Ez a videó újból egy biztos utat vázol fel Mindannyiunk előtt, hogy a OneCoin – OneLife cégnek milyen konkrét tervei vannak, amik a közeljövőben megvalósulnak, ugyanakkor az eddig elért eredményeket is bemutatja, azt, hogyan értünk el erre a szintre. A kicsit több mint 2 év óta, amióta ez az üzlet létezik, rengeteget fejlődött, és olyan dolgokat tett le a világ asztalára, amire nagyon kevés vállalat volt eddig képes ennyire rövid idő alatt!

Az itt hallottak már konkrét tények, a kereskedői felület (platform) már létezik, így egyenes és szabad az út a gyors léptékű továbbfgejlődésre, vagyis arra, hogy a OneCoin érmét értéke egyre magasabb legyen és ugyanakkor sorra jelenhessenek meg a világon az elfogadó helyek (cégek, üzletek, kis családi vállalkozások, stb.), ahol hamarosan már vásárolhatunk is a meglévő érméinkkel.

Úgy hiszem ez egy óriási dolog, egy óriási lehetőség, amit vétek nem kihasználni, nem megragadni az alkalmat, és végre részesedni egy olyan jutalékrendszerből, amely az eddigi jutalékok, bónuszok mellett egy újabb passzív jövedelmet adhat számodra!

Kérdés, hogy te szeretnél-e egy ilyet magadnak, vagy pedig tétlenül vársz, és erről is lemaradsz. A te döntésed, ha igen, akkor keress meg, és induljunk el együtt, csináljuk végig és szakítsunk nagyot! Az első és kizárólagos lépés itt az, hogy légy aktív tagja a OneLife – OneCoin üzletnek, amit csakis egy oktatási csomag megvásárlásával tudsz biztosítani mindenféle havidíj és egyéb kötelezettségek nélkül magadnak. Ennyi az egész, a többi jön magától, ha szeretnéd, én segítek és vezetlek tovább ezen az úton!

Az alábbiakban mellékelem a teljes videófelvételt,

Csak azt tudom mondani, tanácsolni Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és ne szalaszd el ezt a lehetőséget, nem mindegy kire vagy kikre hallgatsz! A kívülállóknak, hiába írkálnak akármit is, halvány lilájuk sincs róla, hogy mibe vagyunk benne, nekük csak ellenérdekük van, és nem akarják, hogy sikeresebbek legyünk náluk!

NE  FELEDD: A jó döntés záloga csakis a megfelelő és hiteles, belső források alapján hozható meg!

 Keress meg rögtön, ha elszántad magad és valóban szeretnéd megváltoztatni az életed, és egy jobb minőségű életet szeretnél élni már a közeljövőben!

3 thoughts on “Hivatalos bejelentés a Onecoin és a Onelife tőzsdei bevezetéséről Dr Ruja Ignatovától!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.