Kell e pénz a boldogsághoz?

Azt mondják egyesek, hogy nem kell pénz a boldogsághoz …… én mindig hozza szoktam tenni azt , hogy de azért jó ha van !
Nincsenek nagy igényeim , nem sok pénzre vágyok , csupán azt szeretném elérni , hogy amikor egy vendéglőbe elém teszik az étlapot ne legyek kiváncsi a jobb oldalára , csak a bal oldala érdekeljen . Ezt nem azért mondom mert annyira rossz helyzetben lennék most , nem panaszképpen ,de sajnos a legtöbb emberben benne van ez a reflex szerű szokás amit a pénz hiánya alakitott ki …és még azt mondjuk , hogy nem kell pénz a boldogsághoz. De igen kell!Igaz a pénz nem minden, de pénz nélkül minden semmi.
Nem jobban érezzük magunkat akkor amikor pl. egy akármilyen boltba bemegyünk és nem az árleszálitás érdekel hanem kiválasztjuk magunknak azt a ruhát , cipőt , táskát . élelmet amit szeretünk és nem kell folyton az árcimkét keresnünk.
Ha neked is vannak ilyen gondjaid , beidegződött szokásaid és meg szeretnél szabadulni ezektől , akkor tudok én ebben segiteni ha elfogadod .
Én egy pár hónapja rátaláltam egy olyan üzletre amit telyesen online lehet végezni , de nem csak igy hanem ofline is ha az úgy neked jobban megy .
Én teljesen online dolgozok , azért is választottam ezt az üzletet,itt nem kell hálózatot épiteni ha nem akarsz , a befektetett pénzed gyarapszik , nincs havi vásárlási kötelezettség ahhoz, hogy jutalomra jogosult legyél , nem vesznek el a pontjaid , itthonról végezhető, globáli stb.
Ha régebb követsz engem akkor érted azt , hogy mi az a split stratégia , ha nem az se baj de ha érdekel akkor iratkozz fel a hirlevelemre és megtudod.
Még nincs egy egész hónapja és a szplit baróméter 88% on , ami azt jelenti , hogy nemsokára a tokenek amiket ajándékba kapsz egy csomag vásárlásakor meg fognak duplázódni.
Én csak azt tudom javasolni , hogy informálódj, és minél hamarabb hozz egy okos döntést , erről most nem érdemes lemaradni .
Ez normál esetben hónapok alatt szokott bekövetkezni! Azért van ez most, mert rengetegen ki akarják használni majd az október 1-én történő OneCoin duplázást is!

penz-szamolas-3-1024x682
Ne gondolkozz sokat, hanem minél előbb a saját érdekedben tedd meg az első lépést regisztrálj be ingyen aztán a saját belátásod szerint vásárold meg a neked megfelelő csomagot és inditsd el az üzletedet minél hamarabb , hogy ne maradj le az október 1.induló restart ról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.