A legújabb hírek , autóvásárlás , kiállitásAnnyira felpörögtek az események az utóbbi 2 hónapban , hogy azt sem tudom hol kezdjem.

Most hirtelen a legújabb hírnél maradtam , ami nagyon sok embert érdekel , gondolom én, mivel egy nagyon praktikus , kézzelfogható dologról van szó, ezt nagyon várta mindenki és ime megérkezett .

A https://dealshaker.com/en/. oldalon keresztül 5 romániai munkatárs vásárolta meg a legújabb  BMW X6 XDRIVE35i an 2017  autót az 50 böl .tisztán onecoin nal fizetve.

Részletek itt

No de mi ebben a csavar , kérdezed , Te aki  az üzleten kivűl vagy, csak kivűlről nézegeted, de ha bent lennél és kisérnéd a fejleményeket akkor tudnád, hogy mi is történik itt .

Ezek a személyek még az elejétől vannak az üzletben ,bizalmat szavaztak, megfogták a lehetőséget ,volt víziójuk , dolgoztak , kitartottal abban az időszakban amikor még csakigéretek voltak a cég tulajdonosa dr Ruja  Ignatova részéről,ellenálltak mindenféle külső rosszindulatú támadásoknak, mentek előre , kitartottak ,és ime megszületett 2,5 évre az eredmény is.

Most számoljunk .

Az autó ára 120000 euró és megvásárolták tisztán 100% ban onecoin nal fizetve 12000 onecoin ért .Ha azt is elmondjuk , hogy 1 onecoin –t 0,5 euróból álitottak elő ,(ma 10 eurót ér ) amire meg volt a lehetőség mindenkinek aki még az elején becsatlakozott az üzletbe , ….akkor ki lehet számolni milyen árban áll egy új 120000 eurós autó. 600 euró.Ez csak egy példa , de rengeteg vásárlási lehetőség van ezen az oldalon, ami február 16 .indult, azóta több mint 20000 elfogadó hely cég + 130000magán személy regisztrált ere a platformra.

Egy következő hír amire most találtam .Revista-Fantastica-nr3-web(1)

A romániai csapat megszervezi Bukarestben az első világszintű kiállitást azoknak a cégeknek akik onecoi elfogadó helyként regisztráltak Ez lesz az első olyan találkozó ahol az eladó és a onecoin nal rendelkező vásárlók  egymásra találnak. A helyszín Bukarest  Romexpo csarnok, ahova 500 céget , 50000 potenciális vásárlót várnak a szervezők. Időpont 2-4 június. Ez lesz az első ilyen témájú  , világszintű esemény.

Hogy lehet résztvenni ezen a rendezvényen ? Az első és legfontosabb feltétele ezen az oldalon való regisztráció a cég adataival és néhány termék közzététele, stand előzetes lefoglalása a rendezők segítségével.

Feltevődik a kérdés, hogy mit nyernek a kereskedők az itt való részvétükkel ?

  1.  500 kereskedőre számítanak akik egymás közt közvetitől nélkül  üzletet köthetnek.

2.   Új  potenciális vásárlókat üzlettársakat érhetnek el sokkal könnyebben  akik onecoin nal rendelkeznek , nagyobb az esélyük a konkurenciával szemben  mivel egy plusz fizetőeszközt is elfogadnak.

5-10000 eurós bevételre számítanak a szervezők. 3. millió aktiv vásárló kezében van onecoin fizetőeszköz  akiknek egy része el szeretné vásárolni , mivel óriási kedvezményekkel vásárolhat ha figyelembe vesszük az onecoin előálítási árát és a mostani vásárlási értékét. Ezt lehet nem érti mindenki , de nem baj , én se értettem , de meghallgattam az előttem járókat akik tapasztaltabbak nálamnál .

A következő kérdés ami felmerűl mindenkiben az , hogy mit nyer a látogató aki itt részt vesz ?

Elsősorban azt, hogy onecoin  nal vásárolhat sokkal olcsóbban , ha meg nincs ilyen kriptovalutája akkor regisztrálhat helyben , biztos meg is fogja tenni amikor meggyödődik saját maga az ilyen fajta vásárlás előnyéről. Itt már senkit nem kell meggyőzni aki nyitott szemmel jár .

Ajánlom ne hagyd ki ezt az első szuper lehetőséget , úgy se mint vállalkozó, kereskedő,se mind vásárló.Ha valóban érdekelnek a részletek keressél meg , tudok neked segíteni , de ne hagyd elmenni ezt a lehetőséget, egyedi , első alkalom csak egyszer van és az első benyomást nem lehet megismételni .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.