Ma véglegesitettem a karácsonyi ajándék listát

 

A karácsonyi ajándék vásárlás a család minden tagjának , úgy ahogyan szokás általában , minden évben nagy fejtörést okozott nekem . Mi legyen az a tárgy , valami …aminek mindenki ürülni fog ….habár azt mondják, hogy ajándék lónak nem nézik a fogat , de azért még is valódi örömet szerezzünk szeretteinknek . A gyerekek tudjuk ugye, hogy a játékoknak , édességeknek örülnek .De nem annyira örülnek a szülők  ha édességgel halmozzuk el az unokákat azért mert ugyebár nem egészséges, elveszi az étvágyukat  stb.

Most egy pillanat alatt támadt nekem egy ötletem  amit én személy szerint nagyon hasznosnak tartok , ez egy olyan lehetőség ami csak most van egy pár napig lehet kihasználni és én meg is tettem azonnal .

Aki követ engem a blogomon az tudja ,milyen üzletben vagyok kb 8 hónapja és aki most olvas először annak irom , hogy a onecoin üzletben dolgozom online, Ha valóban érdekel akkor a honlapomon több információt találsz , vagy esetleg ha feliratkozol a hirlevélsorozatomra jobban bele láthat a dolgok mélyébe.

2017 évben a cég elérkezik a fejlődésének a 2 ik szakaszában amikor  a onecoin mind kriptovaluta elfogadóhelyek hálózatának a kiépítésén dolgozik. A cég tulajdonosának a terve szerint 2017 ben 1 millió elfogadó hely lesz a világon és 10 millió onecoin tulajdonos. 2018 as esztendő pedig a cég nyivános tőzsdére való kilépése lesz, addig érdemes minél több onecoint birtokolni , mikorra 25-30 euróra fog emelkedni az ára. Jelen pillanatban 7,85 euró.

No de egy kicsit elkalandoztam a fenti címtől …és akkor ennek mi köze van a karácsonyi ajándékhoz ?  Én úgy gondoltam , hogy jól teszem ha ajándék címen az unokáimnak vásárolok egy egy csomagot , amivel majd később egy pár éven belül el tudnak ők is indúlni a kriptovaluták világában, természetesen a játékok és az édesség mellé , ami nem maradhat el .

Most jan. 15. ig van egy nagyon ötletes kedvezmény 10%, 25%,50%,100%, ami úgy működik, hogy megpörgetjük a fenti képen látható szerencsekereket és amelyik számot kidobj anyivak növeli meg a tokenek számát amik majd a virtuális bányából kitermelik a onecoint.

Ezt ők még nem értik és lehet , hogy te se kedves olvasó de érdekel utána nézhetsz, ők meg évek múlva fogják megérteni , mert még túl kicsik.

6x pörgettem meg ezt a kereket és minden számból dobott ki tehát működik a dolog , vicces és hasznos játék Karácsonyra. Én meg vagyok győződve , hogy ezzel  a furcsa , megfoghatatlan ajándékkal jót cselekedtem a jövőre nézve , ez a trend irányába haladó ajándék.Ha te is szeretnél valami ilyesmit , ami az elkövetkező éveidet pozitivan befolyásolná , konkrétan meg többszörözné a pénzedet akkor keressék meg és segítek neked kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot .Okozz kellemes meglepetést akár magadnak is mert megérdemled. Használd ki ezt a kedvezményt te is.

One thought on “Ma véglegesitettem a karácsonyi ajándék listát

  1. Pingback: Szerencsekerék jan.15 ig. - KRYPTOVALUTA. A JELEN VILÁGÜZLETE, A JÖVŐ VALUTÁJA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.