Onecoin árfolyam alakulása 2016

OneCoin – egy elektronikus fizetőrendszer, “decentralizált digitális pénz” azaz egy digitális valuta, egy olyan újfajta fizetőeszköz, amely nem függ egyetlen országtól és banktól sem. Kizárólag az interneten létezik, 2014-ben hozták létre. Ez a “decentralizált digitális pénz”, ahol a hálózatot alkotó valamennyi számítógép tudja a pénz minden egyes egységének teljesen pontos helyzetét.
A OneCoin-felfogás egyedi és új innovatív crypto valuta, ami a népszerű és úttörő crypto valuta, a Bitcoin alapjain született meg.

A crypto valuta egy legális, a legtöbb ország által elfogadott fizetési eszköz.Egy új biztonságos technológia áll mögötte. A OneCoin valutának minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy nagyon sikeres crypto valuta legyen.

Ezekhez a társaságokhoz bárki csatlakozhat.

Az első crypto valuta a Bitcoin volt, amit 2009-ben jelent meg.

A crypto valuta értéke nem kötött néhány országnál és központi banknál.Ezt az értéket a szolgáltató és a kereslet határozza meg
Miért lehetséges, hogy mindenképpen bevételed legyen a Onecoinból? Onecoin árfolyam egyre növekszik,ráadásul most egy olyan újabb okot ad a cég az indulásra,ami egyáltalán nem szokványos.

OneCoin DUPLÁZÓDÁS AZ ÚJ BLOKKLÁNCCAL 2016. október1. Dr.Ruja Ignatova bejelentette, hogy minden független képviselő, aki kezdettől fogva támogatja a céget, hűség jeléül az új blokklánc integrációval az érméik megduplázódnak. Október 1-e után nem számítunk meredek árfolyammozgásra.

A kriptovaluta értékét a kereslet-kínálat határozza meg, és a kínálat a márka és felhasználhatóság függvénye.Minél több érme kerül kibányászásra, annál több emberhez, helyhez kerül az érme, ezzel erősítve a márkát.

A több érme lehetővé teszi, hogy a kereskedők is elkezdjék használni.Ezek a fejlesztések rendkívül izgalmasak és a OneCoin érmét a világ vezető kriptovalutájává fogják tenni.Annak érdekében, hogy a kereskedői hálózat és az érmék értéke is nőjön, az új blokklánc 120 milliárd érme bányászására ad lehetőséget.

Én azt látom, hogy soha nem volt olyan üzlet a network marketing történetében, ahova ilyen rövid idő alatt ennyi ember csatlakozott, és ennek nagyon egyszerű magyarázata van: az emberek megértették, hogy a Onecoin üzletben mindenképpen pénzt fognak keresni.
Én márciusban indultam amikor a coin értéke 5.6 euró volt ahogy itt amellékelt képen láthatod , most 7 euró körül mozog.

13094317_1011108995649587_8958839102690760405_nMár hiába bánkódok , hogy miért nem léptem hamarabb , akkor amikor először hivtak ebbe asz üzletbe és én elutasitottam helyből azhelyett , hogy informálódtam volna . Te ne kövesd el ezt a hibát , ne maradj le , informálódj ,amit a legjobban úgy tehetsz , hogy ingyen beregisztrálsz és hozzajutsz egy virtuális irodához , elfoglalsz egy poziciót , utána majd eldöntöd mi a további teendőd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.