Regisztráció

Kattints a regisztrációs linkemre: ITT majd nézd meg az alábbi videós segédletet, amelynek segítségével meg tudod csinálni az

ingyenes regisztrációt!

Ha kész az ingyenes regisztráció, kaptál egy e-mailt és vissza is igazoltál, akkor bent vagy a rendszerben. Utána jöhet a csomag kiválasztása és vásárlása. Ha eldöntötted melyik csomaggal indulsz, az adott összeget át kell utalnod a cég számlájára.

 

Mindegyik csomag árához hozzá kell adni a 30€ aktivációs díjat!

Amennyiben neked a PayPalos vagy a készpénzes fizetés felel meg, hívj fel és beszéljük meg a részleteket!

Vásárlás után, vedd fel velem a kapcsolatot, jelölj be Facebook on , hogy hozzá tudjalak adni a csoportunkhoz és a támogató oldalunkhoz, ahol minden segítséget meg fogsz kapni a sikered érdekében! Sok sikert kívánok!

CSOMAGOK

A Rookie csomag, mint a neve is mondja, egy ingyenes csomag, amellyel be lehet regisztrálni a OneCoin-ba és így helyet tudunk foglalni a bináris rendszerben, továbbá információkat szerezhetünk a cég működéséről.

A Starter csomag tartalmazza a OneAcademy online képzés első szintjét. Ez a képzés bevezető a pénzügy és kereskedelem világába, írásos és videós segédanyagok által. Aki nem rendelkezik elég tőkével, meg tud indulni ezzel a csomaggal.

A Trader csomag a OneAcademy képzés első és második szintjét tartalmazza. Ez a csomag azoknak ajánlott, akik el szeretnék sajátítani az arany és kriptovaluta kereskedelem alapjait. Ajánlott csomag!

A Pro Trader csomag tartalmazza a OneAcademy online képzés 1, 2 és 3-as sorozatát. Ezen sorozat elsajátítása után, képesek leszünk többet profitálni a bányászásból és OneCoin kereskedelemből.

Az Executive Trader csomag már 4 képzési szintet tartalmaz a OneAcademy keretein belül. Ezzel már részletes belátást nyerünk azon eszközök közé, amelyek segítenek bennünket a profitabilis kereskedelemben.

A Tycoon Trader csomag, a OneAcademy online képzés 5 anyagát tartalmazza. Azoknak ajánlott, akik profivá szeretnének válni és azon a szinten komoly bevételekhez jutni! Ez az egyik legkeresettebb csomag!

A Premium Trader csomag a OneAcademy online képzés 6 szintjét tartalmazza és azoknak ajánlott, akik nagyobb összeget szeretnének cryptovalutába fektetni.

Az Infinity Trader csomag 2016. március 1-én jelent meg a piacon. Pillanatnyilag, akkora az érdeklődés a cryptovaluta iránt, hogy a cég alkalmazkodott ezekhez az igényekhez és kedvezett azok számára, akik nagyobb összegért terveznek virtuális valutát vásárolni.