Szerencsekerék jan.15 ig.

Az ünnepek közeledtével számos akciós lehetőség látott napvilágot. Eddig amikor egy új személy becsatlakozott ebbe az üzletbe (vagyis ingyenes pozíciójához hozzácsatolta, megvásárolta első oktatási csomagját vagy csomagjait), ha sikerült még időben egy ilyen akciós időszakot elkapnia, maximum csak +10%-al több tokent kaphatott bármely oktatási csomagjáért, ami azt jelentette, hogy amilyent ezen tokenek kibányászták a OneCoin érméket, +10%-al több érmét kaptak a végén tokenjeikért cserében.

A OneLife cég egyet gondolt idén karácsony előtt, így jött a szerencsekerék (angolul: wonder wheel) ötlete, hogy 1 hónapon keresztül (2016. december 1. és 2017. január 15. között) aki az ingyenes becsatlakozás után oktatási csomagot vásárol, annak ne csak +10%-al lehessen több tokenje, hanem akár +25, +50 vagy + egy ajándék split (ami +100%-ot, vagyis egy ajándék extra duplázódást jelent). Ez csupán egy kis szerencse kérdése! Szerintem a legjobb az egészben, azon túl, hogy nagyon érdekes és izgalmas dolog pörgetni és várni, hogy mennyi lesz a plusz token szám, a bónuszunk, az, hogy mindenki többet fog kapni! A minimum a 10%, a maximum a 100%!

Ezen plusz bónusz spliteket a rendszer azon nyomban jóvá is írja, amint megállt a szerencsekerék, így a webirodánkban máris az emelt tokenszámot fogjuk látni,Ez nem más, mint egy ajándék split, ami egy super splitnek felel meg. A super splitre nemrég volt példa, erről is írtam már korábban.a cégnek ez nem került semmibe sem, ő csak azokat a jutalékokat fizeti ki, amit a terjesztés után kapunk, ha eladtunk egy oktatási csomagot valakinek.

Nem mindegy, hogy ki mikor jön be ebbe az üzletbe, hogy mennyiért tud bányászni. A legnagyobb nyereséget az úttörők fogják kapni, akik jókor és jó időben jönnek be és bányásznak! Akik a cég 2 éves alapításakor elkezdték a bányászatot, azok nagyon olcsón jutottak egy érméhez nagyon gyorsan

A OneLife – OneCoin cégnek az a célja, hogy ezt az érmét (coin-t) minél hamarabb és minél szélesebb körbe elterjessze , sok helyen vásárolhassunk világszerte, amit nem lophatnak el tőlünk….

Én a Karácsony előtt 6x pörgettem meg a szerencsekereket , azaz 6 új poziciót hoztam létre ajándék címen az unokáimnak , ezt közöltem is egy előző bejegyzésemben . Ekkor a 10% tól a 100% ig minden lehetséges számot kidobott , azaz megnövekedett az alap tokenjeim száma Nagyon izgalmas játék, ajánlom próbáld ki te is ha bízol egy kicsit is a jövő valutájába, ami már megállíthatatlanul terjed az egész világon.

Ha te is szeretnél valami ilyesmit , ami az elkövetkező éveidet pozitivan befolyásolná , konkrétan meg többszörözné a pénzedet akkor keressék meg és segítek neked kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot .Okozz kellemes meglepetést akár magadnak is mert megérdemled. Használd ki ezt a kedvezményt te is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.