Versenyfutásban az idővel.

A tegnapelőtt még 67, a tegnap reggel 72, most amikor írom ezt a bejegyzést 75% on van a split baróméter, rövid időn belül felmegy 100% ra.

Rohamosan fogy az idő  mindenkinek, aki valamilyen szinten is elgondolkozott, vagy döntési fázisban van a Onecoinnal kapcsolatba, mert most ha nem dönt időben, egy nagyon jó lehetőségről marad le.

Egy négyszereződés ami, az üzlet történetében csak most az egyszer lesz. A split az maradni fog, úgy ahogy eddig is volt, azaz lesz duplázódás mindig is.

Leállítják a régi blokkot és az újat fognak elindítani, amiben sokkal-sokkal több coin lesz.
Szükségünk lesz a sok coinra, mivel az elfogadóhelyek regisztrációja is indulni fog ugyanúgy október 1-től.

120 Milliárd coin lesz kibányászható az új blokkláncból. Több nem lesz belőle, ezen fog osztozni az egész világ. Ezért értékes dolog!

Nem olyan, mint a készpénz, amit vég nélkül nyomtatnak, és veszít az értékéből folyamatosan. Ebből ennyi van és kész, nyilván értékállóbb, mert ne tudsz ebből nyomtatni magadnak.
Ha időben lépsz, és ezt a mostani nagyon rövid időszakot kihasználod, akkor most 4-szer annyi coinod lehet ebből a 120Milliárdnyiból.

2018-ra 1 Millió elfogadóhely lesz  és 10Millió ember lesz a hálózatban.

Na de miért lesz jó az elfogadóhelyeknek?
Képzeld el, hogy néhány kattintás és az ajánlatukat 10Millió ember láthatja. Nagyon ritka az a reklám ami ennek az embermennyiség töredékét meg tudja szolitani, és marha drága. Igy jóval több lesz a vásárlójuk, vagy partnerük, attól függ milyen üzletről beszélünk.

Neked miért lesz jó ez?

Mert most ezzel a lehetőséggel jóval több coinhoz juthatsz, és elköltheted majd rengeteg helyen, vagy akár el is adhatod. Akár többszörös áron.
Na ezért jó ez az időpont, mert jóval több coinod lehet ezzel az egyszeri alkalommal, mint bármikor ezentúl.

Október után is nagyon jó üzlet lesz, de ha most extra profitra tehetsz szert?!Gondold meg jól a dolgot , még informálódj de gyorsan dönts mert az idő szorít itt van október 1.a határidő, soha viszanemtérő alkalom .
Ne feledd , hogy ha valamiről nem tudunk , vagy valamit nem ismerünk az attól még létezik és működik .

Én márciusban indultam amikor a coin értéke 5.6 euró volt, most 7 euró körül mozog. Már hiába bánkódok , hogy miért nem léptem hamarabb , akkor amikor először hívtak ebbe asz üzletbe és én elutasitottam helyből azhelyett , hogy informálódtam volna .

Te ne kövesd el ezt a hibát , ne maradj le , informálódj , amit a legjobban úgy tehetsz , hogy ingyen beregisztrálsz és hozzajutsz egy virtuális irodához , elfoglalsz egy poziciót , utána majd eldöntöd mi a további teendőd.kepek-2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.