A világ legjobb , leggyorsabb pénz termelő eszköze.


A világ csúcskeresői is ezzel keresik a pént. Ezen az oldalon megnézheted a listát.

Most mindenféle mellébeszélés, körülirás nélkül konkrét példán keresztül szeretném bemutatni hogy juthatsz te is pénzhez, illetve azt, hogyan dolgozik a pénz helyetted ebben a rendszerben.

–  Az árfolyam emelkedésből most nagy haszonra tehetsz szert.

– Sok pénz kereshetsz oktatási csomagok terjesztésével.

Passzív jövedelmed is lehet.

Részvény tulajdonos lehetsz.

Rövid összefoglaló a onecoin ról ,lehet tudod, lehet nem .

ONECOIN egy kriptovalutának, digitális fizetőeszköznek a neve.

A 2008-as pénzügyi válság idején Japánban létrehozták a világ első kriptovalutáját a Bitcoint. Ö volt az úttörő ezen a területen.
Dr. Ruja Ignatova közgazdász, jogász,pénzügyi és kriptovaluta szakértő 2014-ben hozta létre a OneCoin kriptovalutát és azonos nevű cégét.

A OneCoin kormányoktól, bankoktól független, nem befolyásolja az infláció, véges számú és nem lehet hamisítani. Az értékét a kereslet kínálat és a használhatósága befolyásolja.

A OneCoin különlegessége,hogy minden tranzakció átlátható, nyomomkövethető,, ki kinek utal , hol , mikor , mennyit stb.

 

Melyek azok a poziciók , amelyekből nyerni tudsz ebben az üzletben ?
1. oktatási csomagokat vásárolsz és megvárod a tőzsdei bevezetéskor  az árfolyam emelkedést, ami nyereséget termel neked.

 2. az oktatási csomagokat értékesíted, bináris rendszerben, -matching bónusz, kimagasló bevételi lehetőséget kínál.

3. passzív jövedelem a dealshaker  kereskedelmi  platformon keresztül

4. a OneCoin cégben részvény tulajdonos lehetsz.

Ahhoz, hogy a részese legyél ennek az üzletnek a legelső feltétele az, hogy rendelkezned kell az érmékkel. Csak a csomagokhoz járóajándék tokenekkel lehet OneCoin érmékhez hozzájutni.

Mindenki,aki rendelkezik valamilyen oktatási csomaggal, 100 %-ban pénzt keres. 

Én már rendelkezem a onecoin érmékkel március óta.

2016 márciusában  ingyenesen csatlakoztam a OneCoin üzlethez.Ezzel a lépéssel hozzájutottam egy saját webirodához, és egy támogató oldalhoz is.Itt minden információ elérhető a cégről.A videók magyar nyelven olvashatók,hallgathatók.Azért ingyenes a csatlakozás, hogy az  információk birtokában kényszer nélkül tudjál dönteni.Ahhoz, hogy minél jobban megismerd az üzletet benne kell lenned a rendszerben.

Én  lefoglaltam egy ingyenes poziciót , utánna egy pár napra rá megvettem ez első starter csomagot , azután a többit ….Úgy láttam , hogy ez nekem egy biztos  nyugdíj kiegészítés fog lenni

.A továbblépéshez 6 különböző  értékű oktatási csomagot vásárolhatsz

.Én vásároltam több trader és protrader csomagot, még kifogtam egy pár promóciót is és csomagkombinációkat is .A csomagok vásárlásakor ingyentoken-eket kapsz  ami bányászati jogot jelent. amik megjelennek a saját webirodádban..A rendszer sajátossága,hogy a tokenjeid  egy idő után megduplázódnak.Ezt hívják Splitnek.Utánna kerülnek a tokenek a bányába, és abból lesz a onecoin érme.

Most van egy “Szerencsekerék” akció, amivel minimum 25%-al több tokenhez juthatsz de  lehet akár 100% al  több tokened is március 15-ig!

Én ezt is kihasználtam a napokban .amivel 50% al több tokenhez jutottam .

A Onecoin cég bejelentette,hogy  2018 második negyedévben  nyílt  tőzsdére megy .Érdemes megvárnod  a   2018 második negyedévet, mert egyáltalán nem mindegy,hogy  €25, vagy még nagyobb árfolyamon számolva  mennyit ér majd  a onecoinod ha szeretnéd eladni.

Én egyelőre azon vagyok, hogy minél több onecoinra tegyek szert , azaz GYÜJTÖM  a coinokat ,mivel óriási lehetőséget , potenciált látok benne , nem számitottam elvásárolni , inkább részvényekre szeretném beváltani egy részét, a többit a nyilt kereskedelmi tőzsdén fogom majd értékesiteni 2018 ban.

Csak azt tudom mondani, tanácsolni Neked, hogy jól fontold meg a döntésed, és ne szalaszd el ezt a lehetőséget, nem mindegy kire vagy kikre hallgatsz! A kívülállóknak, hiába írkálnak akármit is, halvány lilájuk sincs róla, hogy mibe vagyunk benne, nekük csak ellenérdekük van, és nem akarják, hogy sikeresebbek legyünk náluk!

NE  FELEDD: A jó döntés záloga csakis a megfelelő és hiteles, belső források alapján hozható meg!

 Keress meg rögtön, ha elszántad magad és valóban szeretnéd megváltoztatni az életed, és egy jobb minőségű életet szeretnél élni már a közeljövőben!

Csatlakozz be most és hozd létre az INGYENES fiókodat, majd gyere, keress meg, hogy megbeszéljük milyen csomaggal szeretnél elindulni! Mindenben segíteni fogok Neked!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.